«Η σκέψη μου είναι στο παιδί» – Συγκλονισμένος ο οδηγός του καρτ

Ο οδηγός ενός από τα καρτ έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα προστατευτικά, όπου από πίσω υπήρχε κόσμος. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Ο οδηγός μίλησε στο Star και δήλωσε συγκλονισμένος από το ατύχημα.

«Με χτύπησε κάποιος οδηγός, έχασα τον έλεγχο και απογειώθηκα» είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι πατέρας δύο αγοριών. Η σκέψη μου είναι στο παιδί που χτύπησε μόνο. Είμαι δίπλα του» συνέχισε.

Μετά το ατύχημα, έγιναν οι πρώτες συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο άτομα υπεύθυνα για την ασφάλεια της διοργάνωσης, δύο διοργανωτές και ο οδηγός του καρτ. Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο και την Δευτέρα (20/9) το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του μικρού Φώτη, ο οποίος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, ο διευθυντής της μονάδας, Ανδρέας Ηλιάδης, ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Δίνουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και θέλουμε να καταφέρουμε το καλύτερο. Όμως, πρέπει να περάσει το πρώτο 48ωρο, όπως γίνεται στις περιπτώσεις των βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, για να διαπιστώσουμε το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του παιδιού. Πάντως πρέπει να πω ότι υπάρχει μία σταθερότητα στην κατάσταση του τραυματία μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.