Η στιγμή που εκχιονιστικό μηχάνημα βγαίνει νοκ άουτ στα χιόνια (video)

Η Εύβοια εξακολουθεί να δοκιμάζεται από το κύμα κακοκαιρίας. Ο καιρός παραμένει χειμωνιάτικος με ολόκληρες περιοχές «θαμένες» στα χιόνια…

Ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βρέθηκε εκτός δρόμου το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2023, στον δρόμο προς Καθενούς του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια. Το οδικό δίκτυο από τις αρχές της εβδομάδας, είναι ιδιαίτερα ολισθηρό λόγω του χιονιού, το οποίο έχει σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Στο σημείο κλήθηκε γερανός με σκοπό την ανέλκυση του μηχανήματος, του οποίου ο οδηγός προσπαθούσε νυχθημερόν να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς. Η ανέλκηση κράτησε μερικές ώρες ενώ ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

Οι διακοπές ρεύματος στην Εύβοια από την υπερφόρτωση του δικτύου είναι συνεχείς, ενώ παρατηρούνται και σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση περιοχών. Οι δρόμοι στη Στενή και τις κοντινές περιοχές, κρύβουν παγίδες και ορισμένοι είναι από το πρωί απροσπέλαστοι.

Κάτοικοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους και ενημερώνουν διαρκώς τηλεφωνικά για την κατάσταση που βιώνουν. Δείτε παρακάτω βίντεο από την ώρα της ανέλκησης του εκχιονιστικού στην Εύβοια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.