Η στιγμή που έρχεται το SMS της επιτυχίας στις Πανελλαδικές

Φέτος ήταν η πρώτη φορά που τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων στάλθηκαν με… SMS, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τους υποψηφίους που κάθε χρόνο αγωνιούν.

Ενδεικτικό δε, του πόσο χρήσιμο αποδείχθηκε αυτό, είναι πως μέσα σε πέντε λεπτά, οκτώ στους δέκα έμαθαν πώς τα πήγαν στις Πανελλήνιες λαμβάνοντας το πολυπόθητο μήνυμα στο κινητό τους.

Μία από τους 73.273 υποψηφίους είναι και η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο, το οποίο είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, καθώς αποτυπώνει τους κόπους μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς να ανταμείβονται! Μιας χρονιάς που σα να μην έφτανε το διάβασμα είχε και την πανδημία με την τηλεκπαίδευση να δυσκολεύει το έργο των μαθητών.

 

«Η στιγμή που έρχονται οι βαθμοί» έχει τίτλο το βίντεο στο YouTube και δείχνει την κοπέλα να διαβάζει το πώς τα πήγε: «Έκθεση 16,1, Αρχαία 18,5, Ιστορία 19,3, Κοινωνιολογία 20!».

Κάπου εκεί ξεκινούν στο σπίτι οι πανηγυρισμοί, η κοπέλα χάνεται στις αγκαλιές των δικών της ανθρώπων και φυσικά δακρύζει από ευτυχία, κάτι που δείχνει πως όποια σχολή κι αν είχε βάλει στόχο προφανώς… την έπιασε!

Για την ιστορία, η Ελευθερία έβγαλε… μόλις 21.202 μόρια (!), εκ των οποίων 18.536 από τα μαθήματα και 2.666 από τα αθλήματα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με τα αποτελέσματα των Πανελληνίων στο κινητό

Φωτογραφίες από: YouTube

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.