Η συγκλονιστική στιγμή της επίθεσης σε δημοσιογράφους – Ουρλιαχτά, κλάματα και σπασμένα τζάμια

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στους Θρακομακεδόνες, όταν τηλεοπτικό συνεργείο του OPEN που κάλυπτε την καταστροφική πυρκαγιά δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, με το περιστατικό να μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ακούγονται στο βίντεο, η δημοσιογράφος του Open, Ελευθερία Σπυράκη είναι στον αέρα τη στιγμή που οι δράστες επιτίθενται στον συνάδελφο της, τον Κώστα Αλατζά, που τη συνόδευε στο ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος γνωστοποιεί ότι δέχονται επίθεση.

Συγκεκριμένα η Ελευθερία Σπυράκη ακούγεται να λέει «επιτέθηκαν και στο συνάδελφο τον Κώστα τον Αλατζά, είναι απίστευτο».

Σε λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται να ουρλιάζει και να κλαίει εν μέσω τζαμιών που σπάνε, ζητώντας βοήθεια.

Οι ήχοι που ακούγονταν σε ζωντανή μετάδοση ήταν ανατριχιαστικοί και η σύνδεση διακόπηκε απότομα. Στο πλατό οι παρουσιαστές είχαν χάσει τα λόγια τους. Με αγωνία προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και τη ρωτούσαν αν είναι καλά. Η Μίνα Καραμήτρου μάλιστα σε κατάσταση σοκ πήρε το κινητό στα χέρια της για να πάρει την αστυνομία.

Αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησαν θα τονίσει ότι οι άγνωστοι ήταν περίπου 15, και αρχικά κινήθηκαν απειλητικά προς το συνεργείο και άρχισαν να βρίζουν τους δημοσιογράφους, αλλά και πυροσβέστες που ήταν στο σημείο.

Οι άγνωστοι έριξαν κάτω και έσπασαν την κάμερα, χτύπησαν τον Κώστα Αλατζά και όταν πια έσπασαν και τα τζάμια του οχήματος του συνεργείου, τότε χτύπησαν και την Ελευθερία Σπυράκη, ενώ έκλεψαν και μια τσάντα που έφερε μαζί του ένα μέλος του συνεργείου.

Η δημοσιογράφος καταγγέλλει δε ότι δίπλα σε όλα αυτά τα τρομακτικά συμβάντα στέκονταν τέσσερις αστυνομικοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.