Η τρελή πορεία του οχήματος που στάθηκε μοιραία για τον 27χρονο – Χαροπαλεύει η 22χρονη συνοδηγός

Η ανεξέλεγκτη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 27χρονος οδηγός του οχήματος που κινούνταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, αποδείχθηκε μοιραία για τον ίδιο.

Το όχημα, για άγνωστο λόγο βγήκε από την πορεία του προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου, προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου, στη συνέχεια έπεσε σε ξύλινη κολόνα του ΟΤΕ και κατέληξε σε κολόνα της ΔΕΗ.

Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι κολόνες ξηλώθηκαν από το έδαφος. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν μία άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε ώρα να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες, οι οποίοι δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.




Όσα είπε η μητέρα για την υγεία της 22χρονης
«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνομένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα οργανά της, Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 22χρονης χορεύτριας.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο 27χρονος συνήθιζε να τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μάλιστα είχε εμπλακεί «κανά δυό φορές» ακόμη τροχαία με πολύ άσχημη κατάληξη. Εκείνη είχε προτρέψει την κόρη της να σταματήσει τις επαφές με τον ασυνείδητο οδηγό, κάτι που είχε συμβεί.

«Θα ξέκοβαν πριν μερικές ημέρες, πρόσφατα τα ξαναβρήκανε και έγινε και το μοιραίο», πρόσθεσε η μητέρα.




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.