Η ξενάγηση του Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ

Τις προτεραιότητες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με έμφαση στην αντιμετώπιση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, αναμένεται να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, σήμερα στη ΔΕΘ.

Η ομιλία τους θα ξεκινήσει στις 19.30, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Η ξενάγηση του στη ΔΕΘ
Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, όπου ο πρόεδρός της Τάσος Τζήκας τον ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά της 86ης ΔΕΘ και για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου, τομεάρχες και βουλευτές του κόμματος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ακολούθησε περιοδεία του κ. Τσίπρα σε περίπτερα της 86ης ΔΕΘ.

Συνάντηση με τους απεργούς της Μαλαματίνα
Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε τους απεργούς της εταιρείας Μαλαματίνα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του σωματείου Γιάννη Φραγγίδη για τα αιτήματα των εργαζομένων κατά των απολύσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οφείλονται στην εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη και εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός η κυβέρνησή του θα καταργήσει τον συγκεκριμένο νόμο.

Η κόρη ενός από τους εργαζόμενους πρόσφερε στον κ. Τσίπρα ένα μπλουζάκι που κυκλοφόρησαν οι απεργοί για να κάνουν γνωστό τον αγώνα τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.