«Η υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι»

«Είναι αυτονόητο ότι η υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη» αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής έχουν οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ. Ανεξάρτητα από αυτό, η χήρα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας και να συναντήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί» καταλήγει.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά από ανάρτηση της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ακόμα δεν έχει δει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αν και υπάρχει σχετική εντολή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, ανέφερε στην ανάρτησή της:

«Τον Ιούνιο που μας πέρασε η μητέρα μου και πεθερά του αείμνηστου συζύγου μου είχε μια συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό ο οποίος έδειξε έκπληκτος για το ότι δεν μας είχε δεχτεί ο κ. Υπουργός και δεν είχαμε καμία τύχη στις οχλήσεις μας. Τόνισε δε στη μητέρα μου να επιστήσουμε την προσοχή στις γραμματείς ότι το ραντεβού πρέπει να κλειστεί άμεσα με εντολή του Πρωθυπουργού. Φυσικά και το ραντεβού δεν έγινε ποτέ και μετά από οχλήσεις του Νομικού μας συμβούλου ακόμα περιμένουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.