«Η ζωή φέρνει τόσες ανατροπές»

Η Δώρα Τσαμπάζη περνά τα πρώτα Χριστούγεννα, χωρίς τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, η δημοσιογράφος ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα δύο τους παιδιά, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο, τονίζοντας τη σημασία της ευχής «και του χρόνου», ενώ προέτρεψε το κοινό της να εκτιμά τις καθημερινές στιγμές. «Αναρωτηθήκατε ποτέ την βαρύτητα της ευχής “Και του χρόνου”; Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρει: «Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ όλοι μαζί. Να μην χρειαστεί να χάσουμε κάποιον που αγαπάμε πολύ για να εκτιμήσουμε τα απλά και τα σημαντικά. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μην γκρινιάξετε, μην μιζεριάσετε. Μην πείτε αυτό που ακούω από πολλούς, “εμένα αυτό το κλίμα χαράς με εκνευρίζει.” Εκτιμήστε τις οικογενειακές στιγμές, περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και ναι, χαρείτε έστω με το ζόρι στην αρχή. Γιατί η ζωή φέρνει τόσες ανατροπές, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλάμε ούτε μισή στιγμή ευτυχίας. Και του χρόνου φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου».

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, έχοντας αφήσει πλούσια παρακαταθήκη στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο. Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έχασε τον Οκτώβριο τη 2ετή μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.