Ιδρυτική συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς

Από τη Νέα Αριστερά Μαγνησίας ανακοινώθηκαν τα εξής “Οι μετρήσεις των δημοσκοπήσεων εμφανίζουν τη ΝΔ κυρίαρχη και την αντιπολίτευση αδύναμη και φοβική. Παράλληλα, σύμφωνα με κοινωνικές έρευνες, η απογοήτευση, ο θυμός και η ανασφάλεια, είναι τα συναισθήματα του κόσμου που συνθέτουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Ο βραχύς χρόνος δημιουργεί την απατηλή εντύπωση πως η χώρα είναι καταδικασμένη να διοικείται για πάντα από ένα πολιτικό προσωπικό μέτριων δυνατοτήτων. Που ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την επικοινωνιακή διαχείριση της εικόνας του, αδιαφορώντας για τα αδιέξοδα που γεννά η ασκούμενη πολιτική.

Η πίστη και η αισιοδοξία, όμως, για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και αναγκαίος, επιβάλλει να μετασχηματίσουμε τη διάχυτη δυσφορία σε συγκροτημένη πρόταση διεξόδου από τις πολιτικές της Δεξιάς, και να καλύψουμε το αντιπολιτευτικό κενό. Να το καλύψουν, οι εργαζόμενοι, οι νέοι, τα δυναμικά στρώματα της κοινωνίας, οι αόρατοι συμπολίτες μας, οι πολλαπλά καταπιεσμένοι. Τα κινήματα και οι υπόγειες δυναμικές που αλλάζουν με τη δράση τους την εικόνα της χώρας. Όλες και όλοι που δεν θέλουν την πολιτική του κυρίου Μητσοτάκη και την ίδια στιγμή νιώθουν ότι από το 2019 δεν υπάρχει μια πειστική απάντηση σε αυτήν.

Στο πλαίσιο αυτό, η Νέα Αριστερά προσκαλεί σε μια ανοιχτή πανελλαδική διαδικασία στις 1, 2 και 3 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σε μια ανοιχτή ιδρυτική συνδιάσκεψη που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη και σιγουριά στην κοινωνία. Για να μιλήσουμε με σαφή τρόπο για τα μεγάλα θέματα της εποχής μας, προτάσσοντας τη δυνατότητα και την αναγκαιότητα μιας νέας αρχής για την Αριστερά που χρειαζόμαστε, και για τη χώρα. Για μια κοινωνία με ισότητα, ελευθερία και δικαιοσύνη. Για τη ζωή που μας αξίζει”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.