ΙΚΥ: 211 υποτροφίες σε υποψήφιους διδάκτορες ελληνικών ΑΕΙ – ΤΕΙ

Συνολικά 211 θέσεις υποτροφιών για υποψήφιους διδάκτορες, με ορισμό Τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής από 1-7-2013 έως και 10-1-2015, στους επιστημονικούς τομείς των φυσικών επιστημών και επιστημών μηχανικού, των επιστημών Ζωής, Υγείας και Διατροφής και των Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών προκηρύσσει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Η διάρκεια της υποτροφίας ανέρχεται σε 24 διαδοχικούς μήνες κατ’ ανώτατο όριο. Η υποτροφία δεν μπορεί να καλύψει διάστημα πέραν του 54ου μήνα από τον ορισμό της Τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής της παρ. 2 του άρθρου 9 του ν. 3685/2008.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν, έως 15/5/2017, σχετική αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή και στη συνέχεια έως 22/5/2017, φάκελο υποψηφιότητας (αίτηση σε έντυπη μορφή και σχετικά δικαιολογητικά).

Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με άξονες προτεραιότητας 6, 8, 9, οι οποίοι συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.