Ηλιόπουλος για απόφαση της Ιεράς Συνόδου: Η κυβέρνηση γελοιοποιείται

Να υιοθετήσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για υποχρεωτικά τεστ καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου

Να υϊοθετήσει άμεσα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για υποχρέωση τεστ κατά την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες, καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του κάνει λόγο για γελοιοποίηση της κυβέρνησης, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να εμφανίσει την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για υποχρεωτικά τεστ στις εκκλησίες σαν προϊόν συνεργασίας με την κυβέρνησης σε αντίθεση ε τα όσα υποστήριξε χθες ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο Mega ότι οι έλεγχοι στις εκκλησίες δεν είναι εφικτοί.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ηλιόπουλος:

Σήμερα μάθαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει μεταξύ άλλων και την ικανότητα να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.
Χθες επιχειρηματολογούσε υπέρ της εξαίρεσης της εκκλησίας από τα μέτρα προστασίας. Σήμερα μάθαμε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι κόντρα στη χθεσινή του άποψη, επικοινώνησε με την Εκκλησία της Ελλάδας με αποτέλεσμα τη σημερινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η απόφαση της Ιεράς Συνόδου λήφθηκε σε χθεσινή συνεδρίαση.

Η γελοιοποίηση της κυβέρνησης και η προσπάθεια πολιτικάντικης εκμετάλλευσης των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη θα ήταν μικρό πρόβλημα αφού πλέον είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά αυτή τη φορά σχετίζεται με ένα σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας.

Για να τελειώσει αυτό το γαϊτανάκι ανευθυνότητας και υποκρισίας καλούμε την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για υποχρέωση τεστ κατά την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες. Η πρόταση της Ιεράς Συνόδου στο ίδιο πνεύμα απλά εκθέτει ακόμα περισσότερο τον κ. Μητσοτάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.