Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης αυτοθαυμάζεται ενώ η Πεντέλη κάηκε

Νέο γύρο επιθέσεων σε βάρος της κυβέρνησης εξαπολύει η Κουμουνδούρου, καθώς ο Νάσος Ηλιόπουλος επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «αυτοθαυμάζεται», ενώ η Πεντέλη κάηκε.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «χωρίς ντροπή ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχεται όχι μόνο την ανεπάρκεια του αλλά και το χάσμα με την πραγματικότητα που ζουν οι απλοί πολίτες της χώρας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

Ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για να συνεχίσει το κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε.

Ενώ καίγονται ακόμα σπίτια στην Αττική, με άγνωστο μέχρι στιγμής τον αριθμό των κατοικιών που έχουν καταστραφεί, δεν δίστασε να πει ότι οι ζημιές είναι περιορισμένες.

Είναι ικανοποιημένος με τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική και τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες.

Τις υποσχέσεις δε για την στήριξη της πολιτείας προς όσους έχουν πληγεί τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν.

Χωρίς ντροπή ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχεται όχι μόνο την ανεπάρκεια του αλλά και το χάσμα με την πραγματικότητα που ζουν οι απλοί πολίτες της χώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.