«Ήμασταν σαν μυρμήγκια – Σίγουρα 2.000 άτομα»

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες πασίγνωστο κατάστημα στον Άλιμο, το οποίο διοργάνωνε πάρτι με αποτέλεσμα να νοσήσουν από κορονοϊό θαμώνες του.

«Εγώ ήμουν αυτό το Σαββατοκύριακο και μάθαμε από Δευτέρα ότι είχαν πάρα πολλά κρούσματα και παρότι είμαι εμβολιασμένος, έτρεξα να κάνω το rapid test», είπε ο Νίκος Μόρτος που παρευρέθηκε στο πάρτι.

Η μουσική στη διαπασών, το αλκοόλ άφθονο και δεκάδες νεαροί λικνίζονται στους ρυθμούς των beat μέχρι το πρωί.

Όπως είπε μια άλλη θαμώνας, «ήταν το μπαρ γεμάτο, οι παραλίες γεμάτες, οι τουαλέτες γεμάτες, έξω γεμάτη η ουρά. Ήμασταν σαν μυρμήγκια. Σίγουρα 2.000 άτομα. Το πάρτι ξεκίνησε στις 9 και τελείωσε στις 2:30».

Ο έλεγχος χάθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τους υπεύθυνους του καταστήματος να έχουν χωρίσει το μαγαζί σε τέσσερις ζώνες, οι οποίες είχαν και διαφορετικές τιμές χρέωσης.

Τις πρώτες πρωινές ώρες το πάρτι μεταφερόταν από τις μπάρες και τα τραπέζια στις ξαπλώστρες της παραλίας κι εκεί χανόταν κάθε μέτρο.

Μετά το ολονύχτιο ξεφάντωμα, ήρθε η λυπητερή με τη θετικότητα στο παραλιακό μέτωπο να εκτοξέυεται στα ύψη. Εκεί όπου το 66% των νέων κρουσμάτων αφορά εφήβους και νέους από 15 έως 24 ετών.

«Θέλω να ξέρω ότι είμαι καλά και γι’ αυτό έσπευσα να κάνω το τεστ παρότι είμαι εμβολιασμένος», πρόσθεσε ο κ. Μόρτος. Αν και τα κρούσματα μέχρι στιγμής είναι 100, μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να φανερωθεί η πραγματική διάσταση των κρουσμάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.