Ισόβια για τη «φόνισσα του Κορωπίου»

Ομόφωνα ένοχη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ηρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο την αποκαλούμενη φονισσα του Κορωπίου.
Χωρίς να της αναγνωριστεί κανενα ελαφρυντικό, το δικαστήριο της επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ενώ αποφασισε να διαβιβαστούν αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθεί αν ο 41χρονος σύντροφής της και σύζυγος του θύματος, έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο ακροατήριο.

«Αποδείχθηκαν όλα τα πραγματικά περιστατικά, δηλαδή η προμελέτη που υπήρχε για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο έχει θύματα αυτά τα δυο παιδιά της θανούσας. Η κατηγορούμενη έχει σκοτώσει και αυτά τα παιδιά που ακόμα και σήμερα αναζητούν τη μητέρα τους και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί», δήλωσε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Αποστολος Λύτρας.

«Τα παιδιά φοβούνται ότι θα βγει από τη φυλακή και θα τα σκοτώσει»
Δικαιωμένη αισθάνθηκε η αδελφή του θύματος, η οποια μετά την απόφαση του δικαστηρίου δήλωσε: «Τα παιδιά περιμένουν να πάω σπίτι να τους πω ότι η δολοφόνος της μητέρας τους είναι ισόβια στην φυλακή. Φοβόντουσαν ότι θα βγει και θα σκοτώσει και εκείνα».

Από την πλευρά της η συνήγορος της κατηγορουμένης Ειρήνη Μαρούπα, δήλωσε: «Η απόφαση αυτή δεν απένειμε δικαιοσύνη, ενώ, δέχθηκε ότι το δικαστήριο ότι τα γεγονότα έγιναν υπό βάρος έντονων συναισθημάτων, απέδωσε ίδια ποινή με αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Πάσσαρης κι άλλοι. Είναι αδιανόητο όταν δεχόμαστε ότι το έγκλημα είναι πάθους να μην αναγνωρίζεται αυτό στη ποινή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.