Ισόβια στον 56χρονο που σκότωσε τη 18χρονη κόρη του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ποινή ισόβιας και επιπλέον δεκαετούς κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 56χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της 18χρονης κόρης του, Ειρήνης, στο διαμέρισμα όπου έμεναν στην Πετρούπολη, στις 30 Αυγούστου 2017.

Ο 56χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό, χωρίς να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό. Το δικαστήριο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα που τον είχε αποκαλέσει «ψυχρό δολοφόνο», απέρριψε την εκδοχή των ψυχολογικών προβλημάτων που επικαλέστηκε ο κατηγορούμενος για να δικαιολογήσει το έγκλημά του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που έγινε εξ ολοκλήρου δεκτό από το δικαστήριο, ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την κόρη του, να τη στραγγάλισε και να αποπειράθηκε να της προκαλέσει ασφυξία. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας λάδι μαγειρικής, έβαλε τέσσερις εστίες φωτιάς στο σπίτι.

Η άτυχη 18χρονη κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους συγγενείς της 18χρονης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους δικαστές «για την ψυχή του παιδιού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.