«Ήθελε να με σκοτώσει»- Σοκάρει η 34χρονη για τον εφιάλτη που ζούσε με τον βιαστή – αστυνομικό που την εξέδιδε

Δύο ολόκληρα χρόνια κράτησε ο εφιάλτης της 34χρονης από το Καμερούν, την οποία βίαζε και εξέδιδε ο 40χρονος αστυνομικός με καταγωγή από την Καβάλα.

Η περιγραφή της 34χρονης για όσα έζησε στο πλευρό του αστυνομικού σοκάρει. Όπως αποκαλύπτει στο STAR, την χτυπούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε στο κέντρο της Αθήνας.

«O αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι…20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», περιέγραψε η 34χρονη.

Κατήγγειλε επίσης ότι ο αστυνομικός τη βίαζε κάθε μέρα. Ο εφιάλτης της φέρεται να διήρκησε δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ πριν από λίγες μέρες αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της για να σωθεί. Η γυναίκα εξομολογήθηκε τα πάντα σε μια φίλη της, η οποία την οδήγησε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η ίδια κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται. Της έταζε προστασία, με το αζημίωτο φυσικά. Όπως είπε, ο αστυνομικός ήθελε να βρεθεί με το «αφεντικό του».

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…», είπε η 34χρονη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.