Και ο Καλλιάνος διαψεύδει τον Οικονόμου – «Πέσαμε μέσα μέχρι και στην ώρα»

Μέχρι και οι δικοί τους βουλευτές τους αδειάζουν για το πρωτοφανές φιάσκο με την κακοκαιρία «Ελπίδα». Ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος κατέρριψε το κυβερνητικό αφήγημα περί δήθεν μη ενημέρωσης της κυβέρνησης για τον χιονιά, δηλώνοντας δικαιωμένος για τις προβλέψεις του.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο Γιάννης Καλλιάνος για τη δήλωση του Γιάννη Οικονόμου ότι δεν «υπήρχε καμία πρόγνωση για τέτοιας έντασης φαινόμενο και για τέτοια ταχύτητα», απάντησε μιλώντας στο Mega:

«Όλοι οι μετεωρολόγοι όλες αυτές τις μέρες έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις και με πλήρη ανάλυση αυτό που περιμέναμε να έρθει. Και πράγματι ήρθε. Δεν χρειάζεται να απαντήσω παραπάνω. Προσωπικά έδωσα μία σκληρή μάχη κάθε μέρα, βήμα βήμα το πηγαίναμε, εδώ και αρκετές μέρες για να πέσουμε μέσα μέχρι και στην ώρα. Προσωπικά είμαι δικαιωμένος. Ήταν ξεκάθαρο αυτό που έδειχναν τα προγνωστικά μοντέλα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε αμετανόητος και παρά το ηχηρό άδειασμα που υπέστη από τον διευθυντή της ΕΜΥ, επανέλαβε το απόγευμα ότι η κυβέρνηση δεν ήταν πλήρως ενήμερη για το τι θα επακολιουθήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.