«Και που ήμουν με ευκατάστατους, εγώ τους πλήρωνα…»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το έχει αναφέρει αρκετές φορές η Κατερίνα Καινούργιου όμως σήμερα 5/10 θέλησε να το ξαναπεί. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για εκείνη, θέλησε να μιλήσει για τους πρώην της.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια για άλλη μια φορά, στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, έχει τύχει πολλές φορές να είναι σε σχέση με κάποιον ευκατάστατο άνδρα και να τα πληρώνει όλα εκείνη.

«Πέρα από την πλάκα, δεν με ενδιαφέρει αν ο σύντροφός μου θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά… Και που είχα συντρόφους που υποτίθεται ότι είχαν χρήματα, εγώ τους πλήρωνα. Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν ήθελα να πιστεύει ότι τον ήθελα για τα λεφτά, αλλά φτάσαμε σε σημείο να τα κάνω όλα εγώ. Να πληρώνω εγώ, να αγοράζω εγώ…», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω έναν άνθρωπο να τον θαυμάζω. Θέλω να μπει μέσα στο σπίτι και να νιώσω μια ασφάλεια, όχι οικονομική αλλά συναισθηματική», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.