Καιρός: Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και δυνατοί βοριάδες

Σύντομη μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Κυριακή 7 Μαρτίου με τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας. Μάλιστα, αναμένονται ακόμη και χιόνια σε ορεινές περιοχές.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα θα είναι οι τοπικές βροχές, η ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, αλλά και η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Οι βοριάδες θα φτάνουν μέχρι και 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένουμε συννεφιές, οι οποίες θα είναι περισσότερες προς τα ανατολικά και βόρεια και θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές. Οι δυνατοί βοριάδες εντάσεως 5-6 μποφόρ ρίχνουν και τη θερμοκρασία, η οποία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς, και στα βόρεια τμήματα του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Στη Θεσσαλονίκη, αναμένουμε πρόσκαιρες τοπικές συννεφιές και ίσως έχουμε βροχές στα νότια τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.

Η νέα εβδομάδα έρχεται με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα νότια τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και οι βοριάδες θα εξασθενήσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.