Κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της συντρόφου του για χρόνια

Βίντεο με εικόνες που προκαλούν έντονη οργή, περιλαμβάνει η δικογραφία για τον 52χρονο αλλοδαπό άνδρα που κακοποιούσε σεξουαλικά επί χρόνια τα δύο παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του.

Ο 52χρονος, συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Στο Δικαστικό Μέγαρο εμφανίστηκε πολύ νευρικός και εριστικός, ζήτησε δικηγόρο, ενώ φέρεται να είπε ότι «δεν πείραξε τον μεγάλο».

Σύμφωνα με το cretalive.gr πρόκειται για δύο αγόρια ηλικίας 24 και 14 ετών σήμερα. Το μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι είναι ΑμεΑ ενώ ο 14χρονος, ο οποίος φαίνεται να βασανιζόταν έως πρόσφατα, είναι εκείνος που εκμυστηρεύτηκε τα όσα πέρασαν τα δύο αδέρφια όλα αυτά τα χρόνια.

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, με την βασική κατηγορία να είναι ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδικασίες θα κινηθούν προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο ρόλος και η θέση της μητέρας των δύο αγοριών, όλο το διάστημα της κακοποίησης. Άραγε γνώριζε η ίδια τι γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.