Καλλιάνος για επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο: «Φταίνε οι γονείς, που τα μεγάλωσαν αλητάκια»

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό για το μαθητικό συλλαλητήριο ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος. Ο ίδιος απομόνωσε μια εικόνα από το συλλαλητήριο που έκαναν οι μαθητές στο Σύνταγμα με αιτήματα λιγότερα άτομα στις τάξεις, προσλήψεις καθηγητών και προστασία όλων από τον κορονοϊό και θέλησε να σχολιάσει τα επεισόδια.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, στην ανάρτησή του, αρχικά έγραφε: «Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην Παιδεία, που φοβούνται για τον κορονοϊό και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια».

Λίγο αργότερα, στην ανάρτησή του πρόσθεσε το εξής: (ΥΓ: Αν έχεις κάποια αιτήματα για ένα ζήτημα, μπορείς ασφαλώς να συμμετέχεις σε μια διαδήλωση. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς αυτό. Αν όμως πας για να σπάσεις και να κάψεις είσαι αλητάκι και θα έπρεπε να ντρέπονται πρώτοι απ’ όλους οι γονείς σου).

Αρκετή ώρα αργότερα και ενώ τα σχόλια για τη δημοσίευση του ήταν πολλά, ο Γιάννης Καλλιάνος επανήλθε με νέα ανάρτηση, γράφοντας: «Ορισμένοι που σπεύσατε να μου την “πέσετε” γιατί δήθεν τα έβαλα με τα παιδιά, θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε πιο προσεκτικά την ανακοίνωση μου. Γιατί, είτε το παίζετε αφελείς, είτε είστε, δεν εξηγείται αλλιώς. Νομίζω ότι είμαι καλός στα Ελληνικά μου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.