«Καλό σου ταξίδι, γενναία μας…!»

Ο κορονοϊός τελικά νίκησε την Λιολιώ Κολυπέρα από την Πάτρα. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής», έφυγε από τη ζωή στα 68 της χρόνια στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών.

Η Λιολιώ Κολυπέρα έχασε μία άνιση μάχη που έδινε σε δύο μέτωπα. Αφενός πάλευε με τον καρκίνο του μαστού και αφετέρου με τον κορονοϊό. Η είδηση του θανάτου της αργά το βράδυ της Τρίτης (21.09.2021) σκόρπισε βαθιά συγκίνηση στην κοινωνία της Πάτρας, αναφέρει το thebest.gr.

Το πόσο επικίνδυνο θεωρούσε, όμως, τον κορονοϊό δεν είχε διστάσει να εκφράσει η Λιολιώ Κολυπέρα και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από ένα χρόνο: «Έχω έναν μεγάλο φόβο κ. Πρωθυπουργέ…», είπε αναφερόμενη φυσικά στον Covid19, ούσα καρκινοπαθής!

Δείτε το βίντεο από τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής», αποχαιρετά την πρόεδρό του όπως της αξίζει:

Έφυγε μαζί με το καλοκαίρι…
Γιατί ήταν το καλοκαίρι….
ο ήλιος που μας ζέσταινε…
το φως που μας φώτιζε…
Η Λιολιώ μας ταξιδεύει πια για αλλού…. σε μια άλλη διάσταση….
και από εκεί θα μας προσέχει και θα νοιάζεται για όλους, όπως έκανε πάντα….
Καλό σου ταξίδι, γενναία μας….!

H Λιολιώ Κολυπέρα πρωτοστάτησε το 2001 για την ίδρυση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στην Αχαΐα. Κατόρθωσε με τον δυναμισμό, τη μαχητικότητα, το χαμόγελο και την ζεστασιά της να «αγκαλιάσει» όλες τις γυναίκες που δοκιμάστηκαν και να τους δώσει δύναμη για να παλέψουν και να νικήσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.