Καμμένος: Είχαμε διαβεβαίωση ότι το Σκοπιανό θα έρθει προς συζήτηση μετά τις εκλογές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αυτή η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης έχει να κάνει με ένα δίλημμα το οποίο λανθασμένα έφερε ο Πρωθυπουργός, έχει να κάνει με το αν συμφωνούμε ή όχι με την συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, επαναλαμβάνοντας πως θα καταψηφίσει τόσο την κυβέρνηση, όσο και τη συμφωνία.

Μιλώντας στη Βουλή, επέμεινε ότι πάγια θέση δική του και των ΑΝΕΛ είναι ότι το ελληνικό κράτος δεν πρόκειται να συμφωνήσει ποτέ σε ονομασία για τη γειτονική χώρα που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».

Ο κ. Καμμένος είπε πως στη συμφωνία του με τον Πρωθυπουργό ήταν ξεκάθαρο ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα συμφωνήσουν σε λύση που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Επεσήμανε, δε, ότι η διαβεβαίωση που είχαν οι ΑΝΕΛ τον Ιούνιο, ήταν ότι το θέμα θα έρθει προς συζήτηση μετά τις εκλογές.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για αλλαγή στάσης του κ. Τσίπρα τον Νοέμβριο, όταν «με διαβεβαίωσε πως η συμφωνία θα έρθει στη Βουλή μετά τον Μάρτιο». «Έχουμε δύο φορές αλλαγή στάσης του κυβερνητικού εταίρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.