Κανονικά στις ψηφοφορίες της Ευρωβουλής ο Αλέξης Γεωργούλης – Πιθανόν τον Ιούνιο η άρση ασυλίας του

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος επέστρεψε για πρώτη φορά, μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του ευρωβουλευτή για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες της Ευρωβουλής όχι ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και επίσης έχει παραδώσει όλους τους φακέλους που διαχειριζόταν. Χθες, έστειλε και τρίτη επιστολή για την επίσπευση των διαδικασιών για την άρση της ασυλίας του. Είχαν προηγηθεί άλλες δύο με αποδέκτη την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, προκειμένου να συνδράμει η ίδια στις διαδικασίες. Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος επέστρεψε για πρώτη φορά, μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του ευρωβουλευτή για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες της Ευρωβουλής όχι ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και επίσης έχει παραδώσει όλους τους φακέλους που διαχειριζόταν. Χθες, έστειλε και τρίτη επιστολή για την επίσπευση των διαδικασιών για την άρση της ασυλίας του. Είχαν προηγηθεί άλλες δύο με αποδέκτη την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, προκειμένου να συνδράμει η ίδια στις διαδικασίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.