Κασσελάκης: Μετάνιωσα που είπα ότι θέλω δυο γιους – Δεν ήθελα να προσβάλλω τις γυναίκες

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του Action24 και θέλησε να απολογηθεί για την δήλωσή του ότι θα ήθελε να αποκτήσει δύο γιους, λέγοντας πως δεν ήθελε να προσβάλλει τις γυναίκες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε ερώτηση της Ελένης Καλογεροπούλου για το αν έχει μετανιώσει για κάτι στην πολιτική του σταδιοδρομία η απάντησή του ήταν άμεση και αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε στο πρόσφατο παρελθόν σε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη όπου και είχε υποστηρίξει ότι θέλει δύο γιους.

Σημειώνεται πως έκτοτε είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων από τον αντιπολιτευτικό χώρο και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να απολογηθεί και να τονίσει πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει το γυναικείο φύλο στηρίζοντας την άποψή του στο ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο σύντροφός του Τάιλερ είχαν όμορφες εμπειρίες στο παρελθόν με τα αδέρφια τους.




«Δεν είναι κάτι που πίστευα ούτε τότε, ούτε τώρα, το είπα λανθασμένα σε μια χαλαρή στιγμή… αυτή η δήλωση δεν ανταποκρίνεται στο ποιος είμαι» σημείωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.