Καταγγελία γονέα για μαχαιριά από ανήλικο σε σχολείο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου έπειτα από άγρια επίθεση που δέχθηκε από νεαρούς εξωσχολικούς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων σε δημοτικό σχολείο στο Ίλιον.

Στο Open και στην εκπομπή «Ανοιχτή επικοινωνία» μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου στο Ίλιον για μια επίθεση που δέχθηκε από ομάδα εξωσχολικών.

Ο Δημήτρης Ψαροκωστόπουλος τραυματίστηκε στο χέρι, καθώς τον μαχαίρωσαν εξωσχολικοί, στους οποίους έκανε παρατήρηση επειδή βρίσκονταν μέσα στον χώρο του σχολείου. Στον χώρο του σχολείου γινόταν απογευματινή εκδήλωση και μεταξύ όσων βρίσκονταν στον χώρο ήταν και μαθητές του Δημοτικού.

Το περιστατικό έλάβε χώρα γύρω στις 20:00 το βράδυ, όταν δύο παιδιά ηλικίας περίπου 15 χρόνων που βρίσκονταν στο σχολείο, αντέδρασαν έντονα, σε παρατήρηση που τους έκανε, καλώντας τα να φύγουν, επειδή συχνά εξωσχολικοί προκαλούν φθορές στο σχολείο.

Τότε οι δύο έφηβοι τον πλησίασαν και ο ένας όπως είπε στους παρουσιαστές, περιγράφοντας την στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε, έβγαλε μαχαίρι και κινήθηκε εναντίον του.

«Πετούσαν δυναμιτάκια, έκαναν φασαρία, βγήκα με σκοπό να τους κάνω κάποια παρατήρηση για να φύγουν. Ήρθε ένας στο σκοτάδι και μου είπε “τι θες ρε;” Έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο, με τραυμάτισε στο χέρι και τράπηκε σε φυγή», ανέφερε ο κ. κ. Ψαροκωστόπουλος στην τηλεόραση του Open.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.