Καταγγελίες για τον «Μεσσία» γιατρό – Τον ψάχνουν για 15 θανάτους παιδιών

Καταγγελίες για τρομακτικά ιατρικά λάθη και έναν γιατρό που χαρακτηρίζεται ψεύτικος «Μεσσίας», 15 παιδιά που έπασχαν από συγγενή καρδιοπάθεια και μετά το χειρουργείο είτε πέθαναν είτε δεν ανέκτησαν ποτέ τις αισθήσεις τους.

Όλα καταγγέλλονται από τον σύλλογο γονέων προς τον σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες, που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής. «Κατόπιν σοβαρών καταγγελιών στην Ελληνική Αστυνομία και στην ελληνική Δικαιοσύνη ερευνάται καρδιοχειρουργός, ο οποίος έχει καταγγελθεί από γονείς παιδιών, ότι έχουν χάσει αναίτια τη ζωή τους στα χέρια του έπειτα από επεμβάσεις και ότι ζητούσε υπέρογκα χρηματικά ποσά», αναφέρει, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι καταγγελίες γονέων παιδιών με καρδιοπάθειες έχουν σταλεί τον Απρίλιο του 2021 και αφορούν καρδιοχειρουργικές κλινικές αλλά και τον υπεύθυνο επικεφαλής γιατρό.

«Ο επικεφαλής διευθυντής είναι ένας ψεύτικος Μεσσίας. Στα περίπου 70 χειρουργεία (τόσα περίπου πρέπει να είναι) το 10% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμη δεν επανήλθαν ποτέ μετά από την εγχείρησή τους. Έμειναν φυτά», αναφέρει ο σύλλογος γονέων και οικογενειών παιδιών με καρδιοπάθειες.

Στην ίδια καταγγελία αναφέρεται ότι όταν ρωτούσαν τον γιατρό τι δεν πάει καλά, έλεγε ότι «έφταιγαν τα μηχανήματα» είτε ότι η «καρδιά του παιδιού δεν ανταποκρίθηκε».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.