Κατέρρευσε ενώ κρατούσε το παιδί της από το χέρι

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου το απίστευτο δράμα με τη μητέρα που πέθανε μπροστά στα μάτια του παιδιού της, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (02.05.2024).
Η Παναγιώτα Μαυροειδάκη είναι η άτυχη μητέρα που ξαφνικά έχασε τη ζωή της στα 44 στο Ηράκλειο από κάποιο αίτιο που προφανώς θα εντοπιστεί από τη νεκροψία-νεκροτομή.
Το συμβάν σημειώθηκε χθες το πρωί και σύμφωνα με μαρτυρίες η γυναίκα μόλις διέσχισε το δρόμο και πάτησε το πεζοδρόμιο κατέρρευσε ενώ κρατούσε το 7χρονο παιδί από το χέρι. Διερχόμενοι οδηγοί, περαστικοί, όπως επίσης υπάλληλοι και καταστηματάρχες της περιοχής, έσπευσαν προς βοήθεια.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την άτυχη 44χρονη.

«Δεν έβγαζε λέξη, ήταν βουρκωμένος μα δεν έτρεχε το δάκρυ και το μόνο που μας είπε είναι ότι τον λένε Βασίλη, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών, ο μπαμπάς του είναι στρατιωτικός και πως η γυναίκα αυτή ήταν η μαμά του…», ανέφερε στο neakriti.gr μία γυναίκα που παρέλαβε το παιδί.

«Ήταν πολύ σοκαρισμένο… δε μιλούσε… δεν έκλαιγε, αλλά ήταν βουρκωμένο. Ο αστυνομικός παρέμενε μαζί μας. Είχε το κινητό της μητέρας, αλλά ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσε να βρει τα στοιχεία της. Περίμενε να χτυπήσει μήπως κάποιοι πάρουν για να μάθουν τα στοιχεία της γυναίκας και του παιδιού… Ύστερα από περίπου 1 με 1,5 ώρα ήρθε στο καφέ ο θείος του παιδιού. Ήταν ο αδελφός της γυναίκας… Έφυγαν όλοι μαζί. Το παιδί, ο θείος και ο αστυνομικός», είπε η νεαρή εργαζόμενη στην καφετέρια όπου παρέμεινε ο 7χρονος μέχρι να βρεθεί κάποιος συγγενής. Η γυναίκα φέρεται να ζούσε στο Ηράκλειο, αλλά είχε έρθει πρόσφατα από την Κομοτηνή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.