Καθαρά Δευτέρα στο νοσοκομείο για νεαρό ντελιβερά

Ο ντελιβεράς μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο, μετά το τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη. Η ζωή του ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο…

Η φετινή Καθαρά Δευτέρα βρίσκει το νεαρό διανομέα σε νοσοκομείο. Ο ντελιβεράς τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί. Θα παραμείνει ωστόσο στο νοσοκομείο για λίγες μέρες, μέχρι να πάρει εξιτήριο. Στο σημείο του ατυχήματος είχε σπεύσει ασθενοφόρο, με πολλούς από τους αυτόπτες μάρτυρες να πλησιάζουν για τις πρώτες βοήθειες.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, περίπου στις 21:30 ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ένα δίκυκλο επί της Βασιλίσσης Όλγας στο ύψος της Σχολής Τυφλών με τον ντελιβερά να τραυματίζεται.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον τραυματία διανομέα και τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ελαφρύ -ευτυχώς- τραυματισμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.