Κατολισθήσεις στο Μαντούδι – Επί ποδός όλη νύχτα τα χωματουργικά μηχανήματα

Κακοκαιρία μετά τις φωτιές στη βόρεια Εύβοια. «Έχουμε πτώσεις βράχων σε πολλά σημεία της περιοχής», αναφέρει ο δήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Σε όλα τα επίμαχα σημεία των οικισμών του Μαντουδίου στη βόρεια Εύβοια τα χωματουργικά μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς ξεκίνησε η έντονη βροχόπτωση.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, μιλώντας στο evima.gr τόνισε ότι: «Αυτή την ώρα (σ.σ. 20:00 το βράδυ) υπάρχει έντονη βροχόπτωση…

Έχουμε πτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του Δήμου, όπως στον δρόμο της παραλίας Αγίας Άννας και της παραλίας Αχλαδίου, στη Λίμνη και σε άλλες περιοχές. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου. Είμαστε σε επιφυλακή και όπως αποφασίσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας όλα τα δημαρχεία και στις τρεις ενότητες θα είναι ανοιχτά.

Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ενημερώνουν τούς προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει», καταλήγει ο κ. Τσαπουρνιώτης.

Δείτε βίντεο από τη βροχόπτωση στο Μαντούδι:

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.