Κατσαρίδα σε σάντουιτς και μουχλιασμένα ψωμιά σε χαλασμένα γεύματα!

Ενόσω η ΕΛΑΣ εξακολουθεί να ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο παρασκευής γευμάτων στη Λαμία, ο ΕΦΕΤ εξέδωσε εχθές (23/05) επίσημη ενημέρωση, στην οποία τονίζει πως «παγώνει» η επαναλειτουργία του.

Το ενδεχόμενο του εμπρησμού παραμένει ανοιχτό. Η Πυροσβεστική τη νύχτα της περασμένης Κυριακής (19/05) ειδοποιήθηκε καθυστερημένα, με τις φλόγες να εξαπλώνονται σε χρόνο – ρεκόρ.

Οι καταγγελίες γονέων συνεχίζονται, ενώ το MEGA έφερε νέες σοκαριστικές εικόνες στο «φως» από τα γεύματα που οδήγησαν σε μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών. Συγκεκριμένα, μετά τις αποκαλύψεις για σαπισμένα μήλα, κόκκαλα μέσα σε μπιφτέκια –πολλές φορές ωμά– αλλά και πούπουλα στις μερίδες, σήμερα παρουσιάζονται φωτογραφίες με κατσαρίδα μέσα σε σάντουιτς και μουχλιασμένο ψωμί.




«Έχει τύχει περιστατικό να έχουν φάει τα μακαρόνια και να έχουν διάρροια και τα δύο παιδιά και εκ των υστέρων αφού τα μύρισα, ο κιμάς είχε μία μυρωδιά», ανέφερε πατέρας μαθητή.

Αυτή η καταγγελία αφορά σχολικό γεύμα που μοιράσθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι. Τα περιστατικά είναι αμέτρητα, με τις περιγραφές των γονιών να σοκάρουν.

«Το ριζότο θαλασσινών με τις γαρίδες το οποίο βρωμούσε, βρομοκοπούσε. Δεν μπορώ να περιγράψω τέτοια μυρωδιά, μόλις άνοιγες το νάιλον, η μυρωδιά ήταν χειρότερη από χαλασμένο αυγό», ανέφερε άλλη μητέρα μαθητή.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.