Κεραμέως: Λόγια του αέρα οι δηλώσεις Γαβρόγλου περί κατάργησης Πανελλαδικών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Λόγια του αέρα» χαρακτήρισε η Νίκη Κεραμέως, τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, περί κατάργησης των πανελλαδικών εξετάσεων.

«Εδώ και έναν χρόνο, με αμέτρητες και αντικρουόμενες δηλώσεις περί κατάργησης ή μη κατάργησης των πανελλαδικών εξετάσεων, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και συνολικά η κυβέρνηση, έχουν επανειλημμένως αναστατώσει εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς» σχολίασε η κ. Κεραμέως.

«Λόγια του αέρα, για ακόμα μια φορά, καθώς τόσον καιρό δεν έχουμε δει σχετικό νομοσχέδιο ούτε στη δημόσια διαβούλευση ούτε στη Βουλή» πρόσθεσε.

Τέλος, η κ. Κεραμέως κατηγόρησε την ηγεσία του υπουργείου ότι «επιδεικνύει πρωτοφανή ανευθυνότητα και έλλειψη σεβασμού προς σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία», λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.