Κέρδισε τη μάχη ζωής το 8χρονο παιδί που έπαθε ηλεκτροπληξία

Εισακούστηκαν οι προσευχές των δικών του και το 8χρονο παιδί που είχε υποστεί ηλεκτροπληξία σε πάρκο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στη Μυτιλήνη, όπου νοσηλευόταν.

Η διαρροή ρεύματος από κολόνα σε πάρκο, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα 8χρονο παιδί, που έπαθε ηλεκτροπληξία στη Μυτιλήνη ενώ έπαιζε με την παρέα του. Το πρόβλημα διαπιστώθηκε από έλεγχο που έγινε και το ρεύμα στο σημείο κόπηκε, μέχρι να γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα, για την αποκατάσταση του προβλήματος. Ο μικρός είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο του νησιού και παρέμεινε για παρακολούθηση, για ένα 24ωρο. Τελικά όλα πήγαν καλά και ο κίνδυνος ξεπεράστηκε.

Στο σπίτι του επέστρεψε χθες το βράδυ (21-06-2024) ο 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία σε δημοτικό πάρκο στο χωριό Κάτω Τρίτος στη Μυτιλήνη. Στο πάρκο που φιλοξενεί και γήπεδο 5Χ5 βρίσκονταν πολλά παιδιά.

Το παιδί προχθές το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε προληπτικά για παρακολούθηση στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Από το δήμο Μυτιλήνης επιβεβαιώθηκε η διαρροή, από καλώδια εσωτερικά μιας μεταλλικής κολώνας ηλεκτροφωτισμού και διεκόπη η ηλεκτροδότηση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δήμαρχος Μυτιλήνης ζήτησε από τα συνεργεία του δήμου να ξεκινήσει άμεσα έλεγχος σε όλες τις ανάλογες δημόσιες δομές, πάρκα, πλατείες, γήπεδα προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές που υπάρχουν και να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.