Κικίλιας στην Πάτρα: Μπήκε από την πίσω πόρτα, έφυγε από την μπροστά αγνοώντας τα τοπικά ΜΜΕ

Ο Υπουργός Υγείας ήρθε στην Πάτρα για να εγκαινιάσει την Καρδιοχειρουργική Κλινική. Μια κλινική, την οποία ανέμενε επί χρόνια η ευρύτερη περιοχή καθώς εν τη ελλείψει της, έχουν χαθεί πολλές ζωές. Ο Υπουργός ήρθε, αλλά δεν μας εξήγησε τι ακριβώς εγκαινίασε, ούτε πόσο στελεχωμένο είναι αυτό που εγκαινίασε.

Σύμφωνα με το best.gr ο υπουργός Υγείας μπήκε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου και έφυγε από την μπροστινή δίνοντας στους δημοσιογράφους που ανέμεναν μια δήλωσή του, απλά την εικόνα του να αποχωρεί. Η στάση Κικίλια, για την οποία προφανώς θα γίνει επίκληση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, προκάλεσε εύλογο προβληματισμό. Ο Υπουργός, ο οποίος επέτρεψε μόνο την είσοδο της ΕΡΤ στα εγκαίνια, πέραν από τον… κορωνοϊό, απέφυγε και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη στελέχωση και το βαθμό ετοιμότητας της κλινικής, αλλά και για μια σειρά άλλων καυτών θεμάτων που αφορούν την υγειονομική κατάσταση στο Νομό.

Σημαίνει κάτι η σημερινή… αλλεργία προς τους δημοσιογράφους; Οι απαντήσεις συνήθως δίνονται από τις εξελίξεις. Τις οποίες και αναμένουμε. Διότι είναι άλλο πράγμα οι κορδέλες και άλλο πράγμα η ενημέρωση ιδίως όταν αφορά ένα θέμα το οποίο η ευρύτερη περιοχή έχει πληρώσει με χαμένες ζωές.

Πέραν των εκπροσώπων του Τύπου βεβαίως στην αναμονή Κικίλια, υπήρχαν και πανό με αιτήματα. Τα οποία είδε ο Υπουργός την ώρα που αποχωρούσε όπως βλέπετε και στο βίντεο. Κάτι είναι και αυτό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.