ΚΙΝΑΛ: Να δεσμευτούμε ότι το σχέδιο ανάκαμψης για την μετά COVID περίοδο θα βασίζεται στην Βιώσιμη Ανάπτυξη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα της Γης

“Είναι η ώρα να δεσμευτούμε ότι το σχέδιο ανάκαμψης για την μετά COVID περίοδο θα βασίζεται στην Βιώσιμη Ανάπτυξη” αναφέρουν σε ανακοίνωσή των Τομέων Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες από κάθε άλλη φορά. Οι κρίσεις ακολουθούν η μια μετά την άλλη, με τις κοινωνίες και τις οικονομίες μας να πρέπει να προσαρμοστούν αναλόγως προκειμένου να γίνουν πιο ανθεκτικές. Καθώς βρισκόμαστε σε καραντίνα, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της πανδημίας, είναι η ώρα να σχεδιάσουμε τί είδους επόμενη μέρα θέλουμε και πάνω σε ποιους άξονες και ποιες αξίες θα πρέπει να βασίζεται.

Είναι η ώρα να δεσμευτούμε ότι το σχέδιο ανάκαμψης για την μετά COVID περίοδο θα βασίζεται στην Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Το Ευρωπαϊκό Green Deal δείχνει το δρόμο που πρέπει να προχωρήσουμε. Μέσω της αλλαγής του παραγωγικού μας μοντέλου, μεταξύ άλλων στον τρόπο που παράγουμε και χρησιμοποιούμε την ενέργεια, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή και τις πιθανές μελλοντικές περιβαλλοντικές κρίσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι κανείς δεν αφήνεται μόνος του.

Στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε σχέδιο, γνώση και όραμα για την βιώσιμη αναπτυξιακή κατεύθυνση της επόμενης μέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.