ΚΚΕ: Αντιπερισπασμός για την καταστροφή στον Σαρωνικό η ομιλία Τσίπρα

«Αντιπερισπασμό για την τεράστια καταστροφή στο Σαρωνικό» αλλά και «σύνθημα για την προώθηση νέων μέτρων» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο.

«Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, με το αναμάσημα των “επιτυχιών” της κυβέρνησής του στην προώθηση του αντιλαϊκού έργου, είχε στόχο αφενός τον αντιπερισπασμό για την τεράστια καταστροφή στο Σαρωνικό, που φέρει τη σφραγίδα κυβέρνησης κι εφοπλιστών, αφετέρου να δώσει το σύνθημα για τη γρήγορη προώθηση και των νέων μέτρων της γ’ αξιολόγησης» σχολιάζει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε σχετική του ανακοίνωση.

Καλεί παράλληλα τον λαό «ν’ απορρίψει τόσο την κυβέρνηση, που με την πολιτική της οξύνει την επίθεση στα εργασιακά – λαϊκά δικαιώματα, πουλώντας δήθεν ευαισθησία, όσο και τη Ν.Δ. που, προκειμένου να ξεπεράσει το ΣΥΡΙΖΑ σε αντιλαϊκότητα και διαπιστευτήρια προς το κεφάλαιο, φτάνει στο σημείο να λέει ότι οι κοινωνικές ανισότητες πηγάζουν απ’ την ανθρώπινη φύση, αναπαράγοντας ακόμη κι αντιδραστικές απόψεις, βγαλμένες απ’ τα εγχειρίδια του Μένγκελε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.