KKE για συνέντευξη Μητσοτάκη: Παραποιεί ξεδιάντροπα την ψήφου του λαού

Επίθεση τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΚΚΕ αναφορικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Το ΚΚΕ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha τονίζει χαρακτηριστικά πως «παραποιεί ξεδιάντροπα την ψήφο του λαού, προκειμένου να “τρέξει” πιο γρήγορα τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης και της ΕΕ, την πολιτική, δηλαδή, που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, καταδικάστηκε στις ευρωεκλογές. Από ό,τι φαίνεται, σειρά παίρνει το “τσεκούρι” στα επιδόματα ανεργίας και τα δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων. Το θέμα, συνεπώς, δεν είναι αν έχει λάβει το μήνυμα, αλλά ότι κάνει πως δεν το καταλαβαίνει».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τη λαϊκή καταδίκη ούτε μέσα από την αναζήτηση “αποδιοπομπαίων τράγων”, ούτε με το καλύτερο “επικοινωνιακό πλασάρισμα” αυτής της πολιτικής, ούτε με μια “βολική” αντιπολίτευση, που του δίνει άλλοθι σε κρίσιμα στρατηγικά ζητήματα» προσθέτει το σχόλιο του κόμματος και καταλήγει:

«Το ΚΚΕ, πιο ισχυρό και με νέες δυνάμεις, θα βρεθεί, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης των αγώνων του λαού ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.