Kλείνει η αθλητική εφημερίδα «Metrosport»

Tην πρόθεση του να διακόψει την έκδοση της αθλητικής εφημερίδας «Metrosport» επιβεβαίωσε στο δ.σ. της ΕΣΗΕΜΘ o ιδιοκτήτης του ομίλου Metromedia .

Σύμφωνα με πληροφορίες η διακοπή στην έκδοσης της εφημερίδας θα γίνει μετά το τέλος του Euro.

Όπως είναι φυσικό υπάρχει αναταραχή στους δημοσιογράφους και στο προσωπικό του ομίλου Metromedia για το ενδεχόμενο απολύσεων που θα ακολουθήσουν τη διακοπή της έκδοσης.

Για τον λόγο αυτό το δ.σ. της ΕΣΗΕΜΘ μετά την συνάντηση που είχε με τον κ. Ανδρώνη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση ζητώντας μεταξύ άλλων την ανάκληση των απολύσων:

«Την πρόθεσή του να διακόψει την έκδοση της εφημερίδας Metrosport επιβεβαίωσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Metromedia Π. Ανδρώνης.

Σε συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα στην ΕΣΗΕΜ-Θ, το ΔΣ τόνισε στον κ. Ανδρώνη ότι οφείλει να εξαντλήσει κάθε διαθέσιμο μέσο ώστε:

Τυχόν διακοπή της έκδοσης να μην επιφέρει απομακρύνσεις επαγγελματιών δημοσιογράφων από τον Όμιλο Metromedia.
Να ανακληθούν οι απολύσεις συναδέλφων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Οποιαδήποτε αναδιάρθρωση εφαρμοστεί στα ΜΜΕ του Ομίλου να μην προκαλέσει βλαπτικές μεταβολές στους όρους εργασίας των εργαζόμενων δημοσιογράφων.
Η ΕΣΗΕΜ-Θ παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις στον Όμιλο Metromedia σε συνεργασία με τους εργαζόμενους σε αυτόν, ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματά τους»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.