Κλεμμένο πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο σε κινητήρα αυτοκινήτου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος συνελήφθη 34χρονος στην Εθνική Οδό Άρτας – Αγρινίου, στο ύψος της Συκούλας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Άρτας.

Ο συλληφθείς, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών – και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν σε κρύπτη στο χώρο του κινητήρα και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι μάρκας Walther, διαμετρήματος 9 mm, δύο γεμιστήρες με 20 φυσίγγια των 9 mm, δέκα φυσίγγια των 9 mm, καθώς και μία θήκη όπλου.

Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όπλο είχε κλαπεί τον Απρίλιο του 2009 από το γραφείο ενός 64χρονου ο οποίος το κατείχε, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το όπλο και τα πυρομαχικά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.