Κλεπτομανής ετών… 71 άρπαζε από κολόνιες μέχρι ψαλίδες

Ξάφριζε αδιακρίτως ότι έβρισκε μπροστά του. Ο λόγος για έναν 71χρονο κλεπτομανή από τον Πύργο ο οποίος άρπαζε από κολόνιες μέχρι και ψαλίδες κλαδέματος. Ο ηλικιωμένος δρούσε… ανενόχλητος χωρίς όμως να υπολογίζει τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, όπως προκύπτει από βιντεοληπτικό υλικό το τελευταίο διάστημα ο 71χρονος «άρπαζε» ό,τι έβρισκε μπροστά του και κυρίως μικροαντικείμενα, τα οποία και έκρυβε μέσα στο σακάκι του.

Τελευταίο του «χτύπημα» γνωστό κατάστημα καλλυντικών της Ηλειακής πρωτεύουσας από όπου ο 71χρονος με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις άρπαξε μία κολόνια και έφυγε κύριος.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος υποπτεύτηκαν τις κινήσεις του 71χρονου, μπήκαν στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησής του καταστήματος και είδαν καρέ-καρέ τη πράξη του ηλικιωμένου και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ κατάφεραν να τον εντοπίσουν από το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους, τον οδήγησαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας όπου -αφού ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του δηλώνοντας μετανιωμένος- παρέδωσε το άρωμα στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.