«Κοιτάζω από το παράθυρο και ήταν με το μόριό του έξω και αυνανιζόταν»

Ακόμη μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη δράση του 22χρονου που έκανε σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες, με τελευταία αυτή της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, ήρθε στο φως μέσα από την εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA.

Μια νεαρή γυναίκα, η Κατερίνα, αποκάλυψε ότι έχει πέσει κι εκείνη θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον 22χρονο και μάλιστα δυο φορές (!). Είναι η μια από τις γυναίκες που έχουν αναγνωρίσει τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Όλα έγιναν πριν από 4-5 μήνες στο Παλαιό Φάληρο, είπε η νεαρή γυναίκα, σημειώνοντας ότι από την πρώτη στιγμή είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε με συγκλονιστικά λόγια τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Βλέπω να έρχεται από την πλευρά του δρόμου που ήμουν ένα αμάξι και μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητό μου, εκείνος σταμάτησε το αυτοκίνητο. Περνάμε ακριβώς μπροστά του, κοιτάζω από το παράθυρο και ήταν με το μόριό του έξω και αυνανιζόταν. Εγώ παγώνω, του λέω “τι κάνεις εκεί;”, εκείνος βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και αυτομάτως πήρα το 100. Ταράχτηκα, το είπα στον φίλο μου και τους δικούς μου και φαντάστηκα ότι η αστυνομία κάτι θα έκανε. Ωστόσο δεν έκανε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη και έναν μήνα μετά. Είχα πάει στο φαρμακείο, νύχτα ήταν, βλέπω πάλι ένα αυτοκίνητο σταματημένο με ανοιχτά τα φώτα. Τότε, πλησίασα και του είπα να κλείσει τα φώτα. Ήταν πάλι ο ίδιος νεαρός και αυτό που με τρόμαξε ήταν ότι ήταν πολύ παγωμένο το βλέμμα του. Το όργανό του πάλι έξω, άρχισα και ούρλιαζα. Περίμενα να φύγει για να ανέβω στο σπίτι μου, γιατί δεν ήθελα να δει που μένω. Και χθες τελικά, είδα ότι ήταν αυτός ο κύριος» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Όπως είπε στο T-live, τον αναγνώρισε από το προφίλ του στο facebook, το οποίο της το έστειλε μία φίλη της. Αμέσως τον αναγνώρισε και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Στην ίδια εκπομπή κατέθεσε τη μαρτυρία της κι άλλη μια γυναίκα. Εκείνη δεν θέλησε να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά της. Μίλησε για τον τρόμο που έζησε ένα βράδυ Αυγούστου όταν είδε τον άνδρα να την ακολουθεί, να βγάζει το μόριό του και να αυτοϊκανοποιείται και να επιχειρεί ακόμη και να την εμποδίσει να κλείσει την πόρτα του σπιτιού της!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.