Κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων – Πότε πέφτει η θερμοκρασία

Πέφτει η θερμοκρασία σήμερα καθώς το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου χρειάζεται προσοχή, καθώς μπουρίνια θα σημειωθούν στη βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα προς την περιοχή της Μακεδονίας.

Οι επόμενες ημέρες θα κυλήσουν και πάλι με βροχές προς τα βόρεια, ενώ ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα θα είναι το Σάββατο με τους ανέμους να πνέουν θυελλώδεις και τις ριπές να φτάνουν ακόμα και τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο.




Η ΕΜΥ εξέδωσε προειδοποίηση για την περιοχή της Μακεδονίας, καθώς από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς στη δυτική και κεντρική Μακεδονία να είναι κατά τόπους ισχυρές.

Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο και στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια και θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 και κατά τόπους τους 37 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 και στην Κρήτη τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.