Κολωνός: Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα στον σύντροφο της νεκρής 31χρονης εγκύου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα παραπέμπεται να απολογηθεί ο 38χρονος από τον Κολωνό που φέρεται να σκότωσε την 31χρονη έγκυο σύντροφό του.

Ο 38χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης, διακεκριμένη περίπτωση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης που συνιστά μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου ή σωματικής εξάντλησης, επικίνδυνης για την υγεία, κατ’ εξακολούθηση και παράνομη προμήθεια και κατοχή απαγορευμένων ουσιών.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Στη δικογραφία σε βάρος του 38χρονου αναμένεται να περιληφθεί η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας, καθώς η νεκροψία- νεκροτομή είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί.

Από τη μακροσκοπική εξέταση πάντως, στη νεκρή έγκυο, η εκδοχή του άνδρα για ατύχημα της 31χρονου, φέρεται να αποκλείεται, καθώς διαπιστώνονται τραύματα στη σορό της γυναίκας που δεν δικαιολογούνται από πτώση.

Παράλληλα, μαρτυρίες γειτόνων κάνουν για λόγο για οξύθυμο άνδρα και για συχνούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.