Κωνσταντινόπουλος: Μακάρι ο Δούκας να είναι υποψήφιος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά και τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ. Μάλιστα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι από εκείνους που ζητούν την απομάκρυνση Ανδρουλάκη από την προεδρία του κόμματος και στηρίζει την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, αν ο δήμαρχος Αθηναίων τελικά τη διεκδικήσει.

«Στην προεκλογική περίοδο μας έλεγε ένα μεγάλο κύμα ανθρώπων ότι ο πρόεδρος δεν κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προσθέτοντας ότι είναι «αναζωογονητική η έκφραση των απόψεων στο κόμμα μας».

Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος επανέφερε στο τραπέζι της συζήτησης τη φράση που είχε πει ο Νίκος Ανδρουλάκης όταν είχε πει ότι η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές είναι πολιτική ήττα. «Μίλησε για πολιτική ήττα αν δεν πάρουμε τη δεύτερη θέση», επανέλαβε ο κ. Κωνσταντινόπουλος. Και διερωτήθηκε: «Ένας πρόεδρος που δεν μπορεί να κερδίσει τον Κασσελάκη, μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη;».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ερωτηθείς για τις εσωκομματικές εκλογές, είπε: «Πρέπει να γίνει συνέδριο για επιλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ μέσα στο 2024». Και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει γεννηθεί για να είναι κόμμα του 13%».

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.