Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Η κυβέρνηση προσπαθεί να σώσει τον εαυτό της και τα στελέχη της

Σε δηλώσεις της χτες από το περιστύλιο της Βουλής, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για τη σημερινή διαδικασία συζήτησης στην Ολομέλεια του Κυβερνητικού «πορίσματος» για το Έγκλημα των Τεμπών, χαρακτηρίζοντας αυτό που προγραμματίζει να κάνει η Κυβέρνηση ντροπιαστικό, ανεπίτρεπτο, μη ανεκτό σε μια δημοκρατία. “Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να προωθεί το σχέδιο της συγκάλυψης του Εγκλήματος των Τεμπών την ώρα που οι έρευνες και οι ανακρίσεις είναι ορθάνοιχτες… Την ώρα που όλοι οι υπεύθυνοι ερευνούν, την ώρα που όλες οι αρμόδιες αρχές μιλούν για έγκλημα και για λογοδοσία, η Κυβέρνηση προσπαθεί άτσαλα, άγαρμπα, προκλητικά και ανήθικα να κουκουλώσει, να συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών. Εγώ προσωπικά και η Πλεύση Ελευθερίας θα σταθούμε απέναντι σε αυτό το σχέδιο συγκάλυψης που το βλέπουν οι πολίτες και αγανακτούν…” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
«Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να προωθεί το σχέδιο της συγκάλυψης του Εγκλήματος των Τεμπών, την ίδια ώρα που οι έρευνες και οι ανακρίσεις είναι ορθάνοιχτες. Ορθάνοιχτη η ανάκριση ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή Λάρισας, ορθάνοιχτη η δικογραφία για τον πρώην Περιφερειάρχη Αγοραστό και το μπάζωμα, αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος, ορθάνοιχτη η δικογραφία ενώπιον της Ευρωπαίας Ανακρίτριας, ορθάνοιχτη η έρευνα σε δύο Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Την ώρα που όλοι οι υπεύθυνοι ερευνούν, την ώρα που όλες οι αρμόδιες αρχές μιλούν για έγκλημα και για λογοδοσία, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί άτσαλα, άγαρμπα, προκλητικά και ανήθικα να κουκουλώσει, να συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών.

Εγώ προσωπικά και η Πλεύση Ελευθερίας θα σταθούμε απέναντι σε αυτό το σχέδιο συγκάλυψης που το βλέπουν οι πολίτες και αγανακτούν. Οι απλοί πολίτες καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να σώσει τον εαυτό της και τα στελέχη της. Οι απλοί πολίτες καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά ότι αυτό που προγραμματίζεται να γίνει στη Βουλή είναι κάτι ντροπιαστικό, ανεπίτρεπτο, μη ανεκτό σε μια Δημοκρατία.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.