Κωνσταντοπούλου: Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε

«Θέλουμε οι πολίτες που τους έχουν στη γωνία οι διάφορες εξουσίες να είναι στο επίκεντρο και τους προσκαλούμε στη βουλή, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη δυσαρέσκειά της για την ελάχιστη προσέλευση βουλευτών στο κοινοβούλιο την προεκλογική περίοδο.

«Είμαστε αντίθετοι να κλείσει η βουλή» καθώς όπως είπε διαβιβάστηκε χθες η δικογραφία για τα Τέμπη. Η επόμενη φάση τόνισε είναι η υπόθεση για τη συγκάλυψη να πάει στο ποινικό δικαστήριο ενώ σημείωσε ότι το κόμμα της θα συμμετάσχει στην προανακριτική επιτροπή.

«Δεν γίνεται να μιλάνε για δυστύχημα» αναφερόμενη στον Άδωνι Γεωργιάδη υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ανοιχτή ανάκριση με ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, που γίνεται από εφέτη ανακριτή στη Λάρισα και μιλάνε για κακουργήματα»

«Η κυβέρνηση μας απαγορεύει να μιλάμε για έγκλημα. Δεν πρόκειται να κάνω ούτε πιθαμή πίσω», τόνισε και πρόσθεσε: «είμαι κοντά στις οικογένειες που δεν είμαι δικηγόρος τους. Θεωρώ προσωπική μου υπόθεση και αυτούς που εκπροσωπώ το κάνω αφιλοκερδώς».

Η κ Κωνσταντοπούλου, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που μετέβησαν στο Βόλο για συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών για το περιβάλλον τη στιγμή που όπως είπε «γυναίκες κινδυνεύουν».

Ακολούθως εξέφρασε το ερώτημα αν ο πρωθυπουργός παραμείνει σήμερα στη βουλή όταν η ίδια θα έχει την ομιλία της. «Έχω κάνει 60 επίκαιρες ερωτήσεις αλλά δεν έχει απαντήσει σε καμία. Περισσότερο τον βλέπουμε στο tiktok παρά στη βουλή» είπε.

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι έχει καλέσει τον κ. Κασσελάκη να τον ενημερώσει για διάφορα ζητήματα «που μπορεί να μην τα ξέρει» και συμπλήρωσε «η Πλεύση Ελευθερίας δεν έγινε για να διαπραγματεύεται θέσεις και θώκους. Δεν ψάχνω καρέκλα»

«Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε» είπε ενώ στην ερώτηση αν της προταθεί από το ΣΥΡΙΖΑ μια καινούρια αρχή τόνισε «εδώ δεν έχουμε ρομάντζο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.