Κωνσταντοπούλου: Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αυτοκάθαρση Κασσελάκη – Εμείς δεν θα ξεπλύνουμε πρόσωπα με βαρύτατες ευθύνες

Στη συζήτηση που έχει ανοίξει για την «μεγάλη κεντοαριστερά» και το ενδεχόμενο σύμπραξης κομμάτων που ανήκουν στον χώρο αυτό αναφέρθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου το βράδυ της Τρίτης με την ίδια να σημειώνει ότι «παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αυτοκάθαρση του Στέφανου Κασσελάκη».

«Εγώ και η Πλεύση Ελευθερίας δεν είμαστε σε ένα περίκλειστο περιβάλλον. Αλλά δεν θα θα συμπράξουμε σε σχήμα που θα ξεπλύνει πρόσωπα τα οποία έχουν βαρύτατες ευθύνες πολιτικές, πολλά και ποινικές, για τη διακυβέρνηση της χώρας, τα οικονομικά και τις ζωές των ανθρώπων. Δεν θα ξεχάσουμε την ευθύνη που φέρουν πρόσωπα. Από εκεί και πέρα τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν την αυτοκάθαρσή τους. Παρακολουθώ τον κ. Κασσελάκη να ανακαλύπτει τα πρόσωπα με τα οποία συμπράττει και τον παρακολουθώ με ενδιαφέρον, η αυτοκάθαρση είναι μια διαδικασία υγείας» είπε χαρακτηριστικά στο Kontra.Σύμφωνα με την ίδια η Πλεύση Ελευθερίας «έχει δώσει και το παραδειγμα των συμπράξεων όπου υπάρχει αξία. Δεν διστάσαμε να στηρίξουμε την πρόταση του ΚΚΕ για εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη ή την την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά».

Παρόλα αυτά με αφορμή όσα έχει πει ο Νίκος Παππάς, τόνισε ότι «με τον κ. Παππά δεν θα μπω ποτέ σε κανένα ψηφοδέλτιο».

«Η Πλεύση αγωνίζεται για να αλλάξει ο τρόπος άσκησης της πολιτικής. Αυτό θα γίνει αν πάψουν τα πολιτικά πρόσωπα να ενδίδουν στη λαγνεία της καρέκλας» σημείωσε, τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.