«Κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου, δεν πήγε στο γιατρό και παραλίγο να χάσει τα νεφρά του»

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του με ένα θέμα υγείας που είχε.

Ο τραγουδιστής μίλησε κι αρχικά, αναφέρθηκε στον αγαπημένο του πατέρα λέγοντας: «Σήμερα είναι καλά ο πατέρας μου, αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορονοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, αλλά δεν πήγε στον γιατρό κι έτσι, χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό, τώρα είναι καλά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό, όπου και ξεκουράζεται».

«Του στέλνω την αγάπη μου. Θα σας πω κάτι και μην σας τύχει ποτέ. Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα. Ο πρώτος ήμουν εγώ και έπρεπε μετά, να το πλασάρω στον άλλο, ώστε να καταλάβει ότι η ζωή θα είναι έτσι από εδώ και πέρα», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό. «Αυτό που πέρασα εγώ με τον κορονοϊό ήταν απαράδεκτο. Δηλαδή, δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω. Πέρασα πολύ άσχημα και ήθελα να βγω στον δρόμο να τρέχω. Δεν μπορούσα καθόλου, ήμουν χάλια ψυχολογικά», εξήγησε.

«Πέρασα λοιπόν, και τον κορονοϊό, το πέρασα όντας εμβολιασμένος και τη δεύτερη μέρα ήμουν μια χαρά. Την κλεισούρα όμως, κι όλα αυτά, δεν τα μπορούσα καθόλου», είπε κλείνοντας ο Χρήστος Χολίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.