Κόντρα Θ. Δρίτσα – Σ. Κεδίκογλου για το δυστύχημα στην Αίγινα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Άλλη μία αντιπαράθεση για το δυστύχημα στην Αίγινα είχαν στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας και ο βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου. «Διεκδικείτε πολιτική υπεραξία σε βάρος νεκρών» είπε ο Θ. Δρίτσας και πρόσθεσε: «Η ερώτηση με βγάζει από τα ρούχα μου (…) Αφηγηθήκατε μία ιστορία δική σας με κατασκευασμένα στοιχεία».

Ο κ. Κεδίκογλου ισχυρίσθηκε ότι ο υπουργός πήγε στην Αίγινα με ελικόπτερο μαζί με την σύζυγό του και επέμεινε ότι υπάρχουν «παραλείψεις στην προανάκριση» του Λιμενικού και ότι επιχειρήθηκε «να μετατραπεί ένα βαρύ κακούργημα σε πλημμέλημα».

«Μήπως κάποιοι επιδιώκουν να αθωώσουν κάποιους; Απορώ με αυτόν τον ορυμαγδό» απάντησε ο Θ. Δρίτσας. «Το ποιος προσπαθεί να αθωώσει φαίνεται. Πού ακούσθηκε να κάνετε δηλώσεις για τις ικανότητες του χειριστή του σκάφους;», είπε ο κ. Κεδίκογλου με τον Θ. Δρίτσα να φωνάζει για «τυμβωρυχία» και για «διαρκή καλλιέργεια ψευδών εντυπώσεων».

«Ποιος σας διοχετεύει με ανυπόστατες και ψευδείς πληροφορίες; Ποια πρακτοριλίδικη ιστορία υπηρετείτε; Τι θέλετε να πείτε; Αυτά που γράφτηκαν ότι ήμουν εγώ, ο Σταθάκης και ο Φλαμπουράρης στο σκάφος;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.