Κούγιας για Λιγνάδη: Η ιστορία θα καταρρεύσει, αλλά θα καταστραφεί ο πιο χαρισματικός και επιτυχημένος διευθυντής

Στην αντίδραση του Δημήτρη Λιγνάδη στην απόφαση της προφυλάκισής του αλλά και στα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισης αναφέρθηκε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στο Mega, είπε έφυγαν από τα δικαστήρια στις 4 τα ξημερώματα ενώ ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν πολύ ψύχραιμος, πολύ συνειδητοποιημένος.

«Πιστεύει ότι αυτό είναι ένα σχέδιο, στόχος ήταν μόνο αυτός, η ιστορία θα καταρρεύσει γενικότερα και τελικά αυτός που θα καταστραφεί θα είναι ο πιο χαρισματικός και ο πιο επιτυχημένος διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου» είπε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την αθωότητά του, αναφερόμενος σε καταγγελίες για τον Αύγουστο του 2010 και του 2015, τονίζοντας ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν βρισκόταν στην Αθήνα και στις δύο περιπτώσεις.

Σχετικά με τα επόμενα βήματα, είπε ότι υπάρχουν δύο επιλογές. «Είτε να χάσουμε την προθεσμία των 5 ημερών και να κάνουμε προσφυγή για να ενισχύσουμε δικογραφία με αδιασειστα στοιχεία και μετά να κάνουμε νέα αίτηση στην ανακρίτρια για αποφυλάκιση, είτε να κάνουμε προσφυγή εντός 5 ημερών. Δεν έχω αποφασίσει ποια από τις διαδικασίες θα επιλέξω» είπε ο δικηγόρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.